Inschrijven

Kiezen om mee te reizen met onze bus, is een bewuste en positieve keuze. Wij willen dat de reis voor jou een onvergetelijk avontuur wordt. We vinden het dan ook belangrijk dat je op voorhand goed ingelicht bent over wat de reis met zich meebrengt voor jou en je ouders.

Tijdens een eerste bezoek op het internaat, samen met je ouders/voogden en eventueel betrokken hulpverleners, geven wij jullie tijdens een rondleiding graag uitleg over onze werking. Wij toetsen tijdens dit intakemoment af welke verwachtingen en begeleidingsnoden er zijn en in welke mate het internaat jou hierin kan ondersteunen. Hierdoor kunnen wij beter inschatten of het internaat een leuke tweede thuis kan vormen voor jou.

Na de effectieve inschrijving organiseren wij samen met een begeleider van het internaat een kennismakingsgesprek. We verwelkomen je dan ook graag aan boord op onze bus!

Heb je interesse en wil je kennismaken met ons internaat, vul dan het contactformulier in of neem contact op met de internaatdirecteur Barbara Debonne:

Ontdek zeker ook onze infobrochure en de brochure van onze scholengemeenschap.

Voorwaarde voor het internaat is de inschrijving in één van de scholen van de Sint-Maartensscholen Ieper.

De inschrijving is pas volledig na intake, kennismaking, tekenen van het contract en overmaken voorschot.